S sprejetim odlokom Vlade RS se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, od 16. novembra 2020 do preklica, začasno prekine ves notranji javni prevoz potnikov v Republiki Sloveniji.

Mednarodni vlaki vozijo po veljavnem voznem redu in so namenjeni izključno potovanjem v mednarodnem prometu.
Glede ponovnega pričetka izvajanja voženj vas bomo obveščali na spletni strani.Zahvaljujemo za razumevanje! Ostanite zdravi!
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Druge destinacije

V rubriki Tujina najdete predloge najbolj ugodnih povezav v Avtrijo, Nemčijo, Švico, Češko, Srbijo, Italijo, Madžarsko, Turčijo in na Hrvaško. Če želite potovati s kakšno drugo povezavo, kot smo jo predlagali, si lahko sestavite vozni red po vaših željah s pomočjo iskalnika mednarodnega voznega reda in s pomočjo programa Google Transit.

Z vlaki pa se lahko potuje tudi v Bolgarijo, Črno Goro, na Dansko, v Makedonijo, na Nizozemsko, Slovaško in v druge države. Povezave s cenami si lahko prav tako ogledate v mednarodnem voznem redu.

Vozovnice si priskrbite že v Sloveniji

Na mednarodnih potniških blagajnah lahko kupite vozovnice za potovanja v vse evropske države tudi 2 meseca pred odhodom. Če se v tujino odpravljate z avtomobilom ali kakšnim drugim prevoznim sredstvom, v tujini pa si želite del poti nadaljevati z vlakom, lahko, da ne bi bilo kakšnih presenečenj in bo vaše potovanje bolj predvidljivo, že pri nas kupite vozovnice za notranje relacije (t.i. delne relacije), ter rezervacije za hitre vlake (Thalys, TGV, ICE,…), prav tako tudi vozovnice in rezervacije za spalnike in ležalnike.