To poletje bo v najstarejšem slovenskem mestu, na Ptuju, v neposredni bližini železniške postaje, potekal največji glasbeni dogodek v Sloveniji, Offline Festival 2022. Festival se bo odvijal 5. in 6. avgusta in bo gostil svetovno znana imena glasbene scene. Kot glavni gost letošnjega Offline Festivala bo nastopil Lil Pump, globalna rap superzvezda. Ameriški raper je znan po uspešnicah Gucci Gang, I Love It, Arms Around You in še mnogih drugih. Poleg njega bodo na dveh odrih nastopila tudi številna druga zveneča imena, kot so Morten, Mike Williams, Julian Jordan, Juicy M, Fernanda Martins, Xenia, Plastik Funk, Killfake, Slvr, Danko in mnogi drugi.

Vabljeni, da se na dogodek pripeljete varno in okolju prijazno, z vlakom! Ob predložitvi vstopnice za prireditev lahko koristite 75 % popust na redne cene vozovnic. Popust velja za potovanja v dneh trajanja festivala, z namembno ali odhodno postajo Ptuj. Priporočamo, da si vozovnico po tej ponudbi priskrbite čim prej, že pred potovanjem, na prodajnih mestih na železniških postajah.

Vozne rede in aktualno stanje v prometu lahko preverite v iskalniku voznega reda na www.slo-zeleznice.si.

Vstopnice za prireditev lahko kupite tudi v vseh Infocentrih Slovenskih železnic, na železniški postaji v Kopru, Ljubljani, Celju in v Mariboru. Pri nakupu boste prejeli še kupon za 50 % cenejše potovanje z vlakom po Sloveniji za 2 osebi, ki ga lahko koristite kadar koli do konca leta. Preverite delovne čase Infocentrov.