8. 6. 2024 - 8. 6. 2024

Vražja zabava v mestu

Da bi pokazali, da je skrb za ustno zdravje lahko tudi zabavna, Curaprox Slovenija 8. junija 2024 vabi na že 3. Vražjo zabavo v mestu. Po dveh izjemno odmevnih dogodkih v Mariboru, bo tokrat Celje združilo številne strokovnjake za ustno zdravje, ki bodo obiskovalce na delavnicah naučili učinkovitega ščetkanja zob; mladi in stari se bodo lahko preizkusili še v igranju poučne in zabavne družabne igre »Brush hour«; zavrteli kolo sreče in se za en dan prelevili v Dunking Devila. Vrhunca dneva bosta dopoldanski in popoldanski nastop svetovno znane akrobatske skupine Dunking Devils. Celodnevni dogodek bo dopoldne otvoril reper Trkaj s priljubljenimi Repki, pozno popoldne na Krekovem trgu v srcu Celja pa bo popestril še nastop Bepop ladies.

Da se lahko v Celje pripeljete čim bolj brezskrbno, smo skupaj s Slovenskimi železnicami poskrbeli za kar 75 % ugodnejši prevoz z vlakom do Celja. Se vidimo v soboto, 8. 6. 2024, med 10. in 19. uro na Krekovem trgu v Celju.

Kako z vlakom do Celja?

Zapeljite se z vlakom do knježjega mesta in uživajte ob pogledih na zeleno pokrajino. Izstopite na železniški postaji Celje, sama prireditev se nahaja na trgu pred železniško postajo.

Vozne rede vlakov si lahko ogledate v iskalniku voznega reda.

Več informacij glede voznega reda in vozovnic:
  • v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
  • na potniških blagajnah,
  • na številki  080 81 11,
  • po elektronski pošti [email protected].
Grafika z vlakom, železniško postajo in pripisoma "Z vlakom po kulturo" in "V zgodovinska mesta Slovenije".