Na Šentviški planoti se bo med 23. in 25. junijem spet treslo, kjer bodo poleg dnevneih družabnih in kulturnih dejavnosti večere popestrile slovenske in tuje glasbene skupine. »Špilal« bodo rock! Pridejo: Magnifico, Tabu, Joker out, Šank rock, Big foot mama, Društvo mrtvih pesnikov, San Di Ego in še mnogi drugi, ki vabijo v Prapetno Brdo.

Več o celotnem programu festivala najdete naGora Rocka.

Gora Rocka je že tradicionalni glasbeni spektakel, ki v zadnjih letih pritegne več kot deset tisoč obiskovalcev. Organizatorji festivala vsako leto poskrbijo tudi za dobrodelnost, saj je celoten izkupiček festivala namenjen lokalni skupnosti, posameznikom in dobrodelnim ustanovam.

Kako na festival?

Z vlakom se zapeljite se do Mosta na Soči, naprej do prizorišča festivala – Športnega parka Prapetno Brdo, pa z Gora Rocka Busom. Vozovnica za vlak, bo veljala za brezplačni prevoz z Gora Rocka Busom do prizorišča. Vsak dan od 23. do vključno 25. junija bo ob 18.15 Gora Rocka Bus izpred železniške postaje Most na Soči odpeljal proti Prapetnem Brdu. Avtobusni prevoz za odhod s festivalskega prizorišča bo organiziran v nedeljo, 26. junija, ob 11:00.

Za potovanja z vlakom Vam ponujamo spodnje ugodnosti in popuste.

*Popusti se uveljavljajo na redno ceno vozovnice.

50-odstotni popust

Vsem, ki boste vstopnice za festival kupili v Infocentrih Slovenskih železnic, podarjamo kupon za 50-odstotni popust za enosmerno ali povratno vozovnico za dve osebi, za 1. ali 2. razred vseh vlakov na progah Slovenskih železnic ki ga lahko izkoristite do 31.12.2022.

Več informacij o voznih redih, cenah in ponudbi Slovenskih železnic dobite:
  • v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
  • na železniških postajah,
  • na brezplačni telefonski številki: 080 8111,
  • po elektronski pošti [email protected].