Izkoristite udoben, prijeten in privlačen način potovanja in z vlakom obiščite enega najlepših in največjih kulturnih dogodkov na prostem v Sloveniji, Festival Lent.

Verjamemo, da bo vaša izkušnja izjemna – od trenutka, ko se usedete na vlak, do trenutka, ko se vrnete domov, polni vtisov in nepozabnih doživetij.

Festival Lent bo potekal med 21. in 29. junijem in tudi letos prinaša vrhunske glasbene, gledališke in umetniške nastope, umetnikov z vsega sveta.

Železniške povezave z Mariborom so pogoste in časovno ustrezne, kar pomeni, da lahko z lahkoto pridete na vse nastope, ki si jih želite ogledati.

V času Festivala Lent lahko redno mestno avtobusno linijo s festivalsko vstopnico izkoristite tudi za brezplačni avtobusni prevoz po Mariboru.

V bližini železniške in avtobusnih postaj so locirana tudi mestna kolesa Mbajk, kar omogoča enostaven dostop do prizorišč brez dolge hoje.

Naj bo vaše koriščenje javnega prevoza del vaše festivalske dogodivščine. Prispevajte k trajnosti, uživajte v udobju in se pridružite številnim, ki so že odkrili prednosti tovrstnega prevoza. Skupaj lahko ustvarimo bolj zeleno, bolj povezano in bolj prijazno prihodnost za vse nas.

Se vidimo na Festivalu Lent – kjer kultura in glasba srečata trajnost in nepozabno doživetje.

Dodatne informacije

  • v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
  • na prodajnih mestih,
  • na številki 080 81 11,
  • po elektronski pošti [email protected].