3 platforme zabave, 53 igralnih postaj, Magični svet iluzij in veliko več vas čaka v Tehnoparku Celje. V sodelovanju s Tehnoparkom Celje smo za vas pripravili ugodne in zanimive pakete.

Zakaj v tehnopark Celje?

V Tehnoparku Celje vam bodo na zanimiv način vzpodbudili zanimanje za znanost in tehnologijo. Obiskovalci boste z obiskom parka pridobili neposredno izkušnjo iz naravoslovja in tehnologij. Pridobili boste zavedanje, kakšen pomen ima razvoj tehnologij za naše življenje in za svet v katerem živimo.

 Družinska pustolovščina

»Z igro do zvezd« v največjem znanstveno-zabavnem parku v Sloveniji.

V Tehnoparku Celje je vse mogoče. Prvi in največji park znanosti, tehnologije in inovativnosti je prostor za igranje, učenje, druženje in čudenje svetu.

Park je zasnovan v treh platformah na kar 4.000 m². V prvi in drugi platformi obiskovalci skozi različne raziskovalne postaje spoznavajo zanimive vsebine, ki se na nanašajo na tematike naravoslovja, tehnike in znanosti. Raziskovalne postaje so zasnovane interaktivno, kar pomeni, da obiskovalci dejavno sodelujejo. Poleg znanosti približujejo tudi zgodbe Celja in njegove okolice, ki jih povzemajo njihovi Tehno liki.

Platfroma 360: za kulinarične navdušence in poslovne dogodke

Ne le da se z vrhu Tehnoparka Celje 360° razprostira pogled na mesto grofov, ki je najlepše daleč naokoli, tu lahko najamete tudi prostor za Tehno konferenco ali srečanje z razgledom, ali pa se udeležite kulinaričnih delavnic pod znamko Cele kuha.

Kaj vključuje paket?

 • družinsko povratno vozovnico za vlak iz vseh postaj v omrežju slovenskih železnic s končno postajo Celje in
 • družinsko vstopnico za obisk Tehnoparka Celje

Ob nakupu paketa poleg potrdila o nakupu paketa prejmete brezplačno povratno vozovnico za vlak do Celja za celotno družino (2 odrasla in najmanj 1 otrok oz največ skupno 5 oseb – 3 otroci) in voucher za prevzem družinske vstopnice v Tehnopraku Celje.

Cena paketa

Cena paketa je razdeljena na 3 cone in je odvisna od kilometrske razdalje oz. vstopnih postaj. Paket je oblikovan za Družino (2 odrasla in najmanj 1 otrok oz. skupno največ 5 oseb – 3 otroci).

 • cona 1 (1-50km)*: npr. iz postaj Zidani Most, Velenje, Pragersko,… po ceni:  33 EUR,
 • cona 2 (51-100km)*: npr. iz postaj Ljubljana, Maribor, Dobova… po ceni:  38,90 EUR,
 • cona 3 (101 in več km)*: npr iz postaj Hodoš, Murska Sobota,… po ceni:  44,60 EUR.

Namembna postaja pri vseh treh conah je Celje, zato se tudi kilometri po conah določajo iz postaje Celje. Kilometrsko razdaljo lahko preverite v iskalniku voznega reda.

Prodajna mesta paketa

Paket boste lahko kupili na potniških blagajnah in pri osebju za spremljavo vlaka v vlaku iz vseh postaj na relaciji, odvisno od cone med Ljubljano in Celjem, Mariborom in Celjem, Ptujem in Celjem, Velenjem in Celjem, Podčetrtkom in Celjem ter Dobovo in Celjem.

Vozni redi

Vozne rede vlakov, si lahko ogledate v iskalniku voznega reda.

Kako priti od železniške postaje do Tehnoparka Celje?

Do Tehnoparka Celje vas loči le kratek sprehod skozi mesto, saj se nahajajo nedaleč stran od železniške postaje Celje, na Gubčevi ulici 1.

Več informacij:

 • v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
 • na potniških blagajnah,
 • na številki: 080 81 11,
 • po elektronski pošti [email protected],
 • po elektronski pošti  www.tehnopark.si,
 • na številki Tehnoparka Celje: +386 (03) 828 20 93.