S sprejetim odlokom Vlade RS se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, od 16. novembra 2020 do preklica, začasno prekine ves notranji javni prevoz potnikov v Republiki Sloveniji.

Mednarodni vlaki vozijo po veljavnem voznem redu in so namenjeni izključno potovanjem v mednarodnem prometu.
Glede ponovnega pričetka izvajanja voženj vas bomo obveščali na spletni strani.Zahvaljujemo za razumevanje! Ostanite zdravi!
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Hotel Cubo – odličnost storitev v središču Ljubljane

Beseda Cubo pomeni izvirnost, postavljanje novih mejnikov ter kozmopolitansko atmosfero. Preizkusite jo z 20-odstotnim popustom. Na vogalu Slovenske in Erjavčeve ceste lahko najdete potrditev naštetih lastnosti – Hotel Cubo.

Idealna lokacija hotela, ki se na eni strani dotika starega mestnega jedra, na drugi strani pa parka Tivoli, vam omogoča, da ste le kratek sprehod do vseh najpomembnejših mestnih znamenitosti, nakupovalnih točk ter lokalov, obenem pa vam je park Tivoli na voljo za sproščujoč sprehod v naravi.

Od samega začetka v hotelu posvetijo veliko pozornosti kakovosti storitev in skrbi za zadovoljstvo gostov, od edinstvenega dizajna samega hotela do kakovosti in izbire hrane pri zajtrku, izbire prvovrstne posteljnine in kozmetike, prijazno osebje pa bo izpolnilo vse vaše želje, še preden boste sploh pomislili nanje. Potniki z vozovnico za vlak ali s karticami ugodnosti lahko v hotelu Cubo prenočite z 20-odstotnim popustom.

Hotel Cubo je prejemnik številnih prestižnih nominacij in nagrad in le najboljših komentarjev in pohval gostov, kar je le potrditev odličnosti storitev, ki jih hotel obiskovalcem ponuja.

Več na povezavi: http://www.hotelcubo.com/