Vlada je izdala nov odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Postojnska jama – vabi čudežni svet človeške ribice

Postojnska jama je s svojim čudovitim bogastvom kapnikov ena najbolj znanih kraških jam.  Največji jamski grad na svetu vsako leto obišče na tisoče turistov iz Slovenije in tujine. Dodatno čarobnost jame oziroma sploh podzemnega kraškega sveta je zagotovo nepozabna Človeška ribica

Kako do Postojnske jame oziroma do Predjamskega gradu?

Prav prijetno se je do Postojne, kjer je železniška postaja z najvišjo nadmorsko višino v Sloveniji, peljati z vlakom. Na njem bodo zagotovo najbolj uživali vaši najmlajši, vi pa se boste lahko prepustili sproščujočemu klepetu ali opazovanju narave skozi okno vlaka.

Za potovanje z vlakom vam ponujamo naslednje popuste:

*Popusti se uveljavljajo na redno ceno vozovnice.

Več informacij dobite:
  • v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor
  • na potniških blagajnah
  • na brezplačni telefonski številki: 080 8111,
  • po elektronski pošti [email protected]