Izleti za skupine

Preživite svoj dan v skupini malo drugače

Naše omrežje vodi do domala vseh krajev, kjer lahko v skupini ali sami preživite zanimiv dan. Najprivlačnejše so ponudbe, ki poleg železniškega in dodatnega avtobusnega prevoza zagotavljajo tudi turistične in gostinske storitve ter strokovno vodenje in celovite programe za spoznavanja skrivnosti Slovenije ali pa le dostopnejše ure rekreacije.

Med številnimi ponudbami v notranjem in mednarodnem prometu se vedno najde takšna, ki bo najboljša za odhod na izlet z vlakom. V Sloveniji so številni zanimivi kraji dobro povezani z vlaki. Naj omenimo le številna termalna kopališča, na primer Laško, Atomske Toplice, Terme Ptuj, Terme Maribor ali Moravce. Vabijo pa tudi številni kraji z bogato zgodovino in številnimi zgodovinskimi znamenitostmi, kot so Celje, Ljubljana in Ptuj. Tu je še slovenska obala, pa Blejsko in Bohinjsko jezero. Zanimivih krajev, ki jih morda celo že poznate, a jih nikoli niste obiskali z vlakom, pa je gotovo še precej več.

Ponudba organiziranih izletov je še posebej zanimiva za skupinska potovanja vrtcev, šol, upokojenskih, planinskih in drugih društev.

Pokličite nas in za vašo skupino bomo sestavili izlet oziroma strokovno ekskurzijo po vaših željah.

Informacije in prijave

Zbirajo se na večjih železniških postajah, pri pooblaščenih prodajalcih vozovnic ter

  • na telefonski številki: 02 29 22 419,
  • fax številki: 02 29 22 277 in
  • elektronski pošti: [email protected].

Ponudba izletov