Vlada je izdala odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Ugodne prenočitve v MC hostlu Brežice

Ob predložitvi železniške vozovnice lahko koristite 10 % popust pri nočitvah v MC hostlu Brežice.

Kje najdete MC hostel Brežice?

MC hostel Brežice se nahaja v osrčju mestnega parka Brežic v neposredni bližini brežiškega gradu. Poleg prenočevanja ponujajo bogat program tako za odrasle kot otroke, doživetje kulinaričnih okusov lokalne domače hrane, sprostitev, druženje …

Kaj vam nudijo?

Sodobni in klimatizirani hostel ponuja šestposteljne, dvoposteljne sobe ter dvoposteljne apartmaje. Sobe so klimatizirane, v vseh pa je na voljo brezplačni brezžični internet. V ceno prenočitve je všteta še uporaba polno opremljene kuhinje, parkirnega prostora, terase, souporaba športne dvorane, zunanjega igrišča in igral za otroke. MC hostel Brežice ponuja tudi možnost dnevnega počitka. Skupinam je z doplačilom na voljo zajtrk, vsak pa si lahko izbere tudi možnost najema sefa, brisač, samostojnega pranja in sušenja perila ter izposojo koles, pohodniških palic ali drugih športnih rekvizitov.

Poleg MC hostla se nahaja tudi MC Klub, kjer lahko čez dan s prijatelji posedate ob kavi, uporabljate brezplačni internet ali se zabavate ob igranju družabnih iger, zvečer pa lahko uživate ob stand-up komediji, se razvedrite na klubskem večeru, prisluhnete potopisnemu predavanju …

Prepustite se toku – in naj vas ta pripelje v MC hostel Brežice!

Informacije in rezervacije: