Mobilna aplikacija Slovenskih železnic – Grem z vlakom

Naložite si aplikacijo in že boste lahko brskali po voznem redu vlakov in se seznanili z aktualnimi razmerami  v železniškem prometu.

Mobilna aplikacija Grem z vlakom je izdelana za operacijska sistema Android in iOS. Prikazuje predvsem podatke o voznih redih vlakov na območju Slovenije in informacije o zamudah ter ovirah v prometu.

Mobilno aplikacijo Grem z vlakom prenesite iz spletne trgovine Google Play, App Store ali Huawei AppGallery.  Njena uporaba je brezplačna in anonimna, saj ne zahteva registracije.

Mobilna aplikacija je uporabnikom prijazna, preprosta, brezplačna in vedno kjerkoli dosegljiva, ki omogoča brezstično uporabo tudi na vlaku.

Aplikacija Grem z vlakom omogoča tudi nakup vozovnice. Izberete dan in relacijo potovanja in prikaže se možnost za nakup enosmerne ali povratne vozovnice. Po spletnem nakupu se vaša e-voznica shrani v aplikaciji v zavihku Moje vozovnice. Osebje na vlaku vašo e-vozovnico preveri povsem brezstično.

E – vozovnico lahko kupite z VALU moneto, s kreditnimi in debetnimi karticami Visa, Mastercard, z bančno kartico Maestro ali s kartico Diners.

Z aplikacijo se lahko seznanite tudi z aktualnimi ovirami v železniškem prometu, z nadomestnimi prevozi in zamudami vlakov, ki vozijo na različnih relacijah domače železniške mreže. Uporabnikom torej omogoča celovit vpogled v vse aktualne zamude in ovire v železniškem prometu ter redne cene samih vozovnic/potovanj.

Aplikacija uporabniku tudi omogoča, da si želene železniške relacije, na katerih najpogosteje potuje, doda med priljubljene, neposredno pa je povezana tudi z informacijskim sistemom Slovenskih železnic.  Za uporabo mobilne aplikacije Grem z vlakom  je nujna internetna povezavo, predvsem zaradi osveževanja podatkov o trenutnih zamudah in ovirah v prometu. Vozni redi se običajno zamenjajo enkrat na leto (včasih tudi večkrat – zaradi obsežnih gradbenih del, itd…), pri čemer se morebitne spremembe sproti posodabljajo in ponujajo uporabniku prijazno potovalno izkušnjo.

Ker živimo v sodobnem svetu, kjer se vse hitro spreminja tudi mobilno aplikacijo razvijamo in sledimo tehnološkim novostim in trendom, da bo njena uporaba še bolj sodobna in odprta ter uporabnikov  kar v največji meri prijazna.