Vlada je izdala odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Metalcamp 09

Letošnji Metalcamp se bo odvijal v času med 2. in 8. julijem. Program in podrobnejše informacije o festivalu lahko dobite na spletni strani organizatorja: www.metalcamp.com

Na festival se odpravite z vlakom, do Mosta na Soči, ki je najbližja železniška postaja in je od festivalskega prizorišča oddaljena približno 5 km.

Od železniške postaje Most na Soči do Tolmina bo organiziran prevoz z Metalcamp Taxijem, ki vas bo peljal do festivala in nazaj oziroma z avtobusi.

Slovenske železnice vam želijo veliko glasbenih užitkov in prijetno potovanje!