Novo: Darilni bon – z vlakom po Sloveniji ali tujini

V ponudbi potniškega prometa Slovenskih železnic bodo od 15. aprila naprej tudi darilni boni za popotovanja z vlakom po Sloveniji ali tuji. Tako vam bo na voljo novo, praktično, zanimivo in vabljivo darilo.

Z vlaki Slovenskih železnic se vsako leto prepelje več potnikov,  kar je zagotovo znak, da so potovanja z vlaki vse bolj priljubljena in da je darilni bon za potovanje z vlakom lahko dobra izbira.

Potovanje z vlakom je užitek, naj gre za enodnevni potep po Sloveniji ali nepozabno dogodivščino z mednarodnim vlakom.

Darilni bon omogoča pestro izbiro raznovrstnih popotovanj in izpolnitev potovalnih oziroma izletniških želja. Prejemnik darilnega bona lahko izbira med pestro ponudbo potovanj po Sloveniji, privlačni so tudi izleti po eni ali več državah z vozovnico Inter Rail, v prednovoletnem času pa lahko svoje najdražje razveselite z izletom na pravljični Dunaj, Prago… Z vlakom lahko odpotujete tudi do smučišč, kjer lahko na podlagi vozovnice za vlak koristite popuste pri nakupu smučarske vozovnice.

Darilni boni so na voljo v vrednosti 10, 20 in 50 evrov in so namenjeni vsem generacijam potnikov. Kupite jih lahko na železniških postajah Ljubljana, Celje in Maribor.

Več informacij o darilnih bonih in pestri ponudbi storitev potniškega prometa dobite na spletni strani www.potniski.sz.si  ali na brezplačni telefonski številki 080 81 11.

Bodite drugačni in svojim najdražjim podarite nova in nepozabna doživetja!

 

Grafika z vlakom, železniško postajo in pripisoma "Z vlakom po kulturo" in "V zgodovinska mesta Slovenije".