Vlada je izdala nov odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Na zdravje!

Se želite zabavati v veseli, iskrivi in razigrani družbi?

V sklepni oddaji Na zdravje!, štirinajstega maja v ljubljanskih Križankah, bodo nastopili Čuki, ansambel Lojzeta Slaka, Alfi Nipič, ansambel Franca Miheliča, Pop Design, Pepel in kri, Tomaž Domicelj, ansambel Roka Žlindre, Kalamari, Modrijani, Mladi Dolenjci, 4 kovači, Fantje vseh vetrov, Beneški fantje, ansambel Toneta Rusa, Svetlini in Stane Petrič, ter mnogi drugi. Za zabavo in smeh bodo poskrbeli gospod Serpentinšek in Strašna Jožeta.

Na prireditev se lahko odpeljete z vlakom, in sicer s 50-odstotnim popustom, če vstopnice za prireditev kupite v Info centru na postajah Ljubljana, Celje in Maribor.

Več informacij

  • v Info centrih Ljubljana, Celje in Maribor,
  • na potniških blagajnah,
  • v klicnem centru Slovenskih železnic, tel. 01/29 13 332 ali
  • po elektronski pošti [email protected]