Z vlakom na ogled tekem svetovnega prvenstva v nogometu in festival piva

Svetovno nogometno prvenstvo se začenja. Zakaj si ne bi tekem ogledali na prostem na velikem ekranu? Cel mesec – od 11. junija do 11. julija – bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani organizirano brezplačno predvajanje vseh 64 tekem na velikem ekranu. Dobre hrane in pijače seveda ne bo manjkalo.

V času med 16. in 20. junijem pa bo ogled tekem popestril še PirFest – veliki srednjeevropski festival piva. Na njem bo na razpolago okrog 40 vrst piva, za dobro voljo pa bodo poskrbele številne glasbene skupine – Atomik Harmonik, Dan D, POP Design, Šank rock, …

Gospodarsko razstavišče je neposredno ob ljubljanski železniški postaji in je z lahkoto dosegljivo z nekajminutno hojo. Zato vam predlagamo, da se sproščeno prepustite užitkom ob preizkušanju najstarejše in najbolj priljubljene pijače na svetu ter navijanju za naše nogometaše in se na prireditev ter nazaj proti domu brezskrbno odpeljete z vlakom.

Poleg pestre izbire rednih potniških vlakov bo od 13. junija do 19. septembra vozil še poseben vlak med Ljubljano in Mariborom. Iz Ljubljane bo odpeljal ob 0.50 ter v Maribor prispel ob 3.03.