Podelitev nagradne vozovnice InterRail

V petek 12. novembra, smo v info centru na ljubljanski železniški postaji podelili nagrade nagradne igre Z e-vlogo do nagrad. Nagradna igra je potekala na spletni strani Slovenskih železnic od 10. avgusta do 10. oktobra.

Slovenske železnice so avgusta ponudile dijakom, vajencem in študentom elektronsko vlogo za subvencionirano šolsko vozovnico. Vlogo je bilo treba izpolniti na spletni strani in jo oddati na železniški postaji. Med oddanimi e-vlogami so bile izžrebane tri različne vozovnice InterRail, deset majic z napisom InterRail, deset nahrbtnikov z napisom InterRail in 10 vstopnic za Vodno mesto Atlantis.

1. nagrado, vozovnico InterRail Global Pass je prejela Katja Drevenšek. Vozovnica InterRail velja za potovanje mesec dni po evropskih progah. Katja se rada vozi z vlakom, saj se ji zdi ta vrsta prevoza najbolj praktična, varna, hitra in udobna, čas na vlaku izkoristi za pogovor z družbo, skupaj rešujejo šolske probleme,… Najbolj v spominu ji je ostala vožnja do Kopra s prijatelji, najbolj pa si želi na potovanje z vlakom v Francijo.

2. nagrado, vozovnico InterRail One Country Pass, ki velja za 8 dnevno potovanje v enem mesecu po izbrani državi, pa je prejela Tamara Lazić, študentka zaključnega letnika na fakulteti za strojništvo. Tamara se vsak dan, že štiri leta vozi iz Kamnika, čas na vlaku pa najraje izkoristi za branje ali spanje. V spominu ji je najbolj ostalo potovanje z vlakom do Prage. Vozovnico bo izkoristila za potovanje v eno od držav kamor si že dolgo želi, v Nemčijo ali v Francijo.

Miloš Rovšnik iz PE PP izroča nagradno vozovnico

Nagradni vozovnici InterRail je izročil Miloš Rovšnik s Slovenskih železnic.