Sapramiška potuje z vlaki Slovenskih železnic

Prvi dan na Slovenskih železnicah je Sapramiška začela v družbi blagajnikov Slovenskih železnic, ki imajo ravno te dni veliko dela s prodajo junijskih šolskih abonentskih vozovnic, saj omogočajo osnovnošolcem in dijakom brezplačno vožnjo kar do 31. avgusta. Lep sončen dan je Sapramiško zvabil, da se je odločila, da odpotuje z vlakom na slovensko obalo. Tja bodo Slovenske železnice odpeljale tudi otroke, ki so zaradi hude materialne, socialne, zdravstvene ali družinske stiske ogroženi, prikrajšani in socialno izločeni.

Projekt Botrstvo je način pomoči otrokom in mladostnikom v Sloveniji, ki so zaradi hude materialne, socialne, zdravstvene ali družinske stiske ogroženi, prikrajšani in socialno izločeni. K temu projektu smo se pridružile tudi Slovenske železnice, ki omogočamo Sapramiški, da od botra do botra potuje z vlaki. Potovanje z vlaki pa bomo omogočili tudi omenjenim otrokom. Odpeljali jih bomo na kopanje na morje ali na ogled slovenskih zgodovinskih mest in Škocjanskih jam.

Več o projektu lahko preberete na spletni strani VAL202.
Gostovanje Sapramiške na Slovenskih železnicah lahko spremljate tudi na FB strani Grem z vlakom in tudi na Twittru Slovenske železnice.

Prvi dan na Slovenskih železnicah je Sapramiška začela v družbi blagajnikov Slovenskih železnic, ki so na prvi delovni dan v mesecu, ponedeljek, imeli veliko dela s prodajo junijskih abonentskih vozovnic, saj omogočajo šolarjem in dijakom brezplačno vožnjo kar do 31. avgusta.

Sapra miška pomaga pri informiranju

Lep sončen dan je Sapramiško zvabil, da se je odločila, da odpotuje z vlakom na slovensko obalo.

Sapramiška se odpravlja na morje