Predsednica vlade obiskala razstavni prostor SŽ na Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti

Na letošnjem Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti, ki poteka od 11. do 17. septembra v Celju, se predstavljajo tudi Slovenske železnice. Svoje storitve predstavljajo SŽ – Potniški promet, SŽ- Tovorni promet in Fersped. S tem Slovenske železnice številnimi obiskovalcem predstavljajo ponudbo celovitih logističnih storitev doma in v tujini, hitro dostavo malih pošiljk od vrat do vrat SŽ Express in pestro ponudbo potniškega prometa za potovanja v službo, v šolo ali v prostem času.
V sredo, 11. septembra, je razstavni prostor Slovenskih železnic obiskala predsednica vlade Alenka Bratušek. Spremljali so jo minister za infrastrukturo in prostor Samo Omerzel, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo mag. Stanko Stepišnik in minister za obrambo Roman Jakič.
Predsednico vlade je sprejel generalni direktor Slovenskih železnic Dušan Mes s sodelavci in ji predstavil dejavnost skupine.

undefined
Predsednica vlade Alenka Bratušek si je v družbi generalnega direktorja SŽ Dušana Mesa z zanimanjem ogledala razstavni prostor Slovenskih železnic.

undefined
Slovenske železnice so predstavile široko paleto svojih storitev v tovornem in potniškem prometu.