Središče Vitalis – prostor gibanja in ustvarjalnosti

Na Hladilniški ulici 28 v Ljubljani je svoja vrata odprlo Središče Vitalis – prostor gibanja in ustvarjalnosti za vse generacije. Vitalis je rezultat prizadevanj podjetja SŽ-ŽIP, ki je prenovilo del samskega doma in mu dalo novo vsebino. Sestavljata ga medgeneracijsko središče in rekreacijsko središče.

V medgeneracijskem središču lahko seniorji v prijetnem okolju ob skrbno načrtovanih dnevnih dejavnostih ter zagotovljenih zdravih obrokih preživijo dan. Poskrbljeno je tudi za prevoz od domačega praga do središča Vitalis, kjer od 8. do 16. ure potekajo najrazličnejše ustvarjalne in športne dejavnosti. Na voljo so ustvarjalne delavnice (glina, ples, slikanje, gledališče in še marsikaj), različne vrste telovadbe, družabni sklopi – literarne urice, ogledi filmov, pogovori z zanimivimi ljudmi z različnih področij. Ker je podjetje SŽ-ŽIP, ki je uredilo center, del skupine Slovenske železnice, pa seveda ne bo manjkalo niti možnosti izletov z vlakom in ogledov zanimivosti, povezanih z železnico. Varstvo, animacija, rekreacija, zdravi obroki in skrb za urejen videz so združeni na enem mestu, vključno z možnostjo osebnega prevoza od doma in nazaj.

Rekreacijsko središče pa je namenjeno vsem, ki bi radi poskrbeli za svoje zdravje z različnimi vajami, ki temeljijo na Individualnem pristopu. Vadba je prilagojena telesni pripravljenosti, teži in starosti obiskovalcev. Popolnoma novi prostori so opremljeni z najsodobnejšo opremo za učinkovito vadbo. Na voljo so različne rekreacijske vsebine, kot so pilates, bootcamp, CrossVital, joga, vadba za nosečnice, za seniorje in individualne vadbe. Vitalis ponuja celovito obravnavo s prehranskim svetovanjem, načrtom vadbe, spremljanjem napredka in prilagajanjem aktivnosti ciljem posameznika. Rekreacijsko središče deluje od 6.30 do 22.00.

IZKORISTITE 5 BREZPLAČNIH OBISKOV PROGRAMA VITALIS!
5X VADBA ali 5X DAN V MEDGENERACIJSKEM SREDIŠČU
PONUDBA VELJA DO 1. SEPTEMBRA 2014

undefined

undefined
undefined
undefined