Vlada je izdala odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Ob sobotah bodo vozili vlaki med Celjem oziroma Podčetrtkom in Rogatcem

Vlaki, ki so doslej vozili iz Celja oziroma Podčetrtka do Rogaške Slatine, bodo naslednjih pet sobot (4., 11., 18., 25., aprila in 2. maja) vozili dlje, in sicer do Rogatca.

Vlak iz Celja proti Rogatcu odpelje ob 16.22 in prispe v Rogatec ob 17.11. Vlak iz Podčetrtka v Rogatec odpelje ob 9.44 in prispe v Rogatec ob 10.28.
Vlak iz Rogatca v Celje odpelje ob 10.36 in prispe v Celje ob 11.28. Vlak iz Rogatca v Podčetrtek pa odpelje ob 17.20 in prispe v Podčetrtek ob 18.05.