Vlada Republike Slovenije je 6. 11. 2021 izdala nov Odlok o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19. Za potovanje z vlakom v notranjem in mednarodnem prometu ter v tranzitu še naprej ostaja obvezno izpolnjevanje  pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT pri prevozu z javnim potniškim prometom pa ni treba izpolnjevati mlajšim od 12 let, osebam, ki so vključene v storitev vodenja, varstva in zaposlitev pod posebnimi pogoji, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom je poleg izpolnjevanja pogoja PCT obvezna pravilna uporaba zaščitne kirurške maske ali maske tipa FFP2, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolevnosti, cepljenosti ali negativnem rezultatu testa in veljavnim osebnim dokumentom.
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Poletni vozni red posameznih vlakov

Od jutri – 4. julija- vozijo sobotni vlaki (3622, 3720, 3717 in 3724) le med Celjem in Rogaško Slatino ter Podčetrtkom in Rogaško Slatino. Vlak št: 3622 vozi med Podčetrtkom in Rogaško Slatino, vlak št: 3724 vozi ob sobotah med Rogaško Slatino in Podčetrtkom, vlak: 3717 vozi med Celjem in Rogaško Slatino, vlak št: 3720 pa med Rogaško Slatino in Celjem. Omenjeni vlaki so do 27. junija vozili do/iz Rogatca.