Vlada je izdala odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Zaradi gradbenih del v Nemčiji bo junija spremenjen vozni red potniških vlakov

Zaradi gradbenih del na odseku železniške proge   München – Freilassing in München – Mühldorf – Freilassing, bo med  4. junijem in 17. julijem, spremenjen vozni red posameznih potniških vlakov.  Vlak št: 498 bo po novem ob nedeljah v  München Hbf  prispel ob 6:49, zdaj pripelje ob 6:10, iz Münchna Hbf pa bo vlak št: 499 ob sobotah in nedeljah odpeljal  ob 22:22, zdaj odpelje ob 23:36. Več podatkov o voznem redu  vlakov je na voljo na povezavi – http://goo.gl/7OyOGQ. Potnikom se zahvaljujemo za razumevanje.