Navijači Ane Drev so se na svetovno prvenstvo v St. Moritz zapeljali z vlakom

Že tradicionalno se je skupina navijačev Ana Drev, ta mimogrede obljublja popoln napad na svojem že sedmem svetovnem prvenstvu, na Valentinov večer, sproščeno in udobno zapeljala z vlakom športnim užitkom in uspehom naproti. V St. Moritzu bodo navijali za Ano in tudi druge naše predstavnice.
Navijači verjamejo v uspeh svoje ljubljenke, enaintridesetletne Ane Drev. Več kot 100 članov Kluba športnih navdušencev – Fan cluba Ane Drev iz Šmartnega ob Paki je prepričanih, da bo Ana in seveda druge naše, Ilka je seveda to že pokazala in dokazala, v St. Moritzu uspešno zastopale slovenske barve. Pričakujejo novo  medaljo!

Predstavnik navijaške skupine Marjan Knez je ob odhodu na svetovno prvenstvo še povedal, da bo Ano v modnemem švicarskem smučarskem središču spodbujalo 10 najzvestejših navijačev. »Svojo« Ano so spremljali že na številnih prizoriščih tekem svetovnega pokala in svetovnih prvenstev, v 12 letih, kolikor je registriran njihov »Fanclub« Ane Drev, pa so prepotovali že več kot 60-tisoč kilometrov. Tokrat bo vožnja z vlakom trajala približno 16 ur. In zagotovo je najvišja železnica v Evropi še dodaten razlog, da moramo na pot z vlakom, so prepričani navijači. Za to visokogorsko železniško progo pravijo, da je neverjetno slikovita, prava paša za oči in komaj čakamo, da to doživimo, je pred potjo še sporočil Marjan Knez.  Ta pot z vlakom na športni dogodek nikakor ne bo zadnja. Srečno!

Grafika z vlakom, železniško postajo in pripisoma "Z vlakom po kulturo" in "V zgodovinska mesta Slovenije".