Vlada je izdala odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Navijači Ane Drev so se zadovoljni vrnili iz svetovnega prvenstva v St. Moritzu

Res da ni bilo medalje, ki so jo nekateri navijači celo pričakovali, ampak tudi sedmo mesto na svetovnem prvenstvu je odlična uvrstitev. Ana je v St. Moritzu uspešno zastopala slovenske barve. Zagotovo! Zvesti navijači Ane Drev, ki je tekmovala že na svojem sedmem svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju, so s predstavo svoje ljubljenke v mondenem švicarskem smučarskem središču, ki še gosti svetovno prvenstvo, izjemno zadovoljni. “Naredila je vse,” so si enotni. In tudi za to njihova pot z vlakom v St. Moritz, ki so jo začeli na Valentinov večer, sproščeno in udobno, nikakor ni bila zadnja, še bodo potovali in na prizoriščih tekem spodbujali “svojo” Ano!   

10 najzvestejših od skupaj 100 članov Kluba športnih navdušencev – Fan cluba Ane Drev iz Šmartnega ob Paki, ki se je z vlakom odpravilo spodbujati Ano, verjame, da jih bo na prihodnjih tekmah še več…  Ano Drev  so doslej spremljali že na številnih prizoriščih tekem svetovnega pokala in svetovnih prvenstev, v 12 letih, kolikor je registriran njihov »Fanclub« Ane Drev, pa so prepotovali že več kot 60-tisoč kilometrov. In še jih bodo!