Z vlakom na 28. Sejem turizma Natour Alpe-Adria

Danes bo na  Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, nedaleč od glavne železniške postaje, odprla vrata osrednja turistična prireditev v Sloveniji sejem Natour Alpe-Adria. Od 1. do 4. februarja se bo na »sejmišču« predstavilo prek 330 turističnih ponudnikov iz Slovenije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Srbije, Makedonije, Italije, Albanije, Avstrije, Madžarske, Češke, Slovaške, Nepala, Indije, Jordanije in Tunizije. Na  prireditvi boste izvedeli kakšni so trendi v turizmu in spoznali izjemno široko turistično ponudbo.

Aktivni oddih v naravi bodo predstavili mnogi akterji pri nas, kot so Ribiška zveza Slovenije, Kajakaška zveza Slovenije, Združenje slovenskih turističnih kmetij, Planinska zveza Slovenije, Zavod za gozdove Slovenije, Pohodništvo in kolesarjenje GIZ in, seveda, Slovenska turistična organizacija, Turistična zveza Slovenije z mnogimi lokalnimi skupnostmi in društvi, Turizem Ljubljana ter številni ponudniki drugih športnih aktivnosti – Fitnes zveza Slovenije, Športna unija Slovenije ter v posebnem sklopu športa Aktivni in fit. Sejem tudi letos ponuja aktivnosti za vso družino.

Sejemsko dogajanje na razstavnih prostorih bo pospremil tudi bogat obsejemski program. Več nahttp://www.natour-alpeadria.si/

Slovenske železnice smo partner sejma in uradni prevoznik  obiskovalcev na sejem.

Oglasite se na našem razstavnem prostoru, kjer lahko pridobite kupon (bon)za 50 – odstotni popust za nakup enosmerne ali povratne vozovnice za dve osebi, za 1. ali 2. razred vseh vrst vlakov na progah Slovenskih železnic.  Naredite “selfi” oziroma fotografijo s prijateljem na našem razstavnem prostoru, “prilepite” jo na zid našega Facebook profila Grem z vlakom in to je to!  Izmed vseh objavljenih  fotografiju  bomo izžrebali srečneža, ki bo za najbolj posrečeno fotografijo (selfi) prejel za nagrado povratno vozovnico za dve osebi Ljubljana – Zagreb.  O nagradi bo nagrajenec obveščen prek Facebooka, rok za potrditev nagrade je mesec dni, rok da nagrajenec izkoristi nagrado pa je konec avgusta letos. Veliko ustvarjalnosti in domišljije vam želimo!

Več o voznih redih vlakov in ponudbi Slovenskih železnic najdete nahttp://www.slo-zeleznice.si/sl/.