Vlada je izdala odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Zbiranje ponudb – oglaševanje letne abonentske vozovnice

Spoštovani,

povprašujemo po ponudbi promocije v kadrovskih službah podjetij, ki so locirana v bližinah železniških postaj. Ponudba, ki jo želimo oglaševati je promocija Splošnih abonentskih vozovnic. Zanima nas izvedba predstavitve naše ponudbe na sestankih v kadrovskih službah podjetij, distribucija letakov v kadrovskih službah podjetij, oglaševanje na spletnih straneh podjetja, pošiljanje e-sporočila (mailing) bazi predstavnikov kadrov v podjetjih v Sloveniji. Baza mora zajemati lokacije podjetij, ki so v krajih kjer je na voljo železniška infrastruktura. Dela želimo, da so izvedena v roku 1 do 3 mesecev. Plačilo po opravljeni storitvi. Predvidena sredstva: 9.999 € brez DDV. Ponudbe sprejemamo do 30. 6. 2018 na e-naslov [email protected].