Dunking Devils live: Dunking Devils z akrobatskimi nastopi na vlaku po Sloveniji

Današnja pot Dunking Devilsov na muzejskem vlaku se je pričela v Novem mestu, nadaljevala pa v Trebnje, Višnjo goro in Grosuplje, nekaj minut čez 14. uro pa so prispeli na ljubljansko železniško postajo. V kratkih šovih, ki so jih izvajali v živo pred obiskovalci vseh generacij in predstavniki medijev na postajah, so predstavili delček tega, kar so že izvajali na vlakih ter kar bomo lahko videli na njihovem spektaktu v ljubljanski dvorani Tivoli čez nekaj dni. Na vlaku smo lahko videli akrobacije Dunking Devilsov s trampolina več metrov visoko, zabijanje košev, bruhanje ognja …

 Pot z vlakom se ta trenutek nadaljuje še v Črnuče, Domžale in Kamnik.

NIŽJE CENE VSTOPNIC

Slovenske železnice vam z Dunking Devilsi ob tej priložnosti omogočajo tudi nižje cene vstopnic za njihov spektakel v ljubljanski dvorani Tivoli. Ponudba velja za vse, ki boste vstopnice kupili od danes do vključno tega petka do polnoči.

Z NASMEHOM SE SPOMINJAJO SVOJIH ZAČETKOV

Ob svoji 10. obletnici so se Dunking Devils odločili posneti spletno serijo, v kateri si ogledajo svoje stare video posnetke. V videih delijo najbolj zabavne anekdote iz časa svojih začetkov, komentirajo neposrečene nastope in se spominjajo, kako so takrat razmišljali. “V tistih časih smo samo čakali na kakšno priložnost, da smo se lahko pokazali. Celo leto smo trenirali, da smo lahko na koncu imeli tri, štiri nastope. Trampoline smo prevažali kar na strehi od avtomobila, tudi po dežju,” svoje spomine deli eden od ustanovnih članov Marko Knafelc.

Z VLAKI SO POSTALI SVETOVNO ZNANI

Domen Rozman, idejni vodja Dunking Devils: “Sam si praznovanja naše 10. obletnice ne predstavljam brez norega podviga na vlaku. Zabijanje žoge na vlaku na Solkanskem mostu in Bohinjski progi je projekt, po katerem na pozna vsa Slovenija. Prav tako smo v preteklih letih tovorni vlak spremenili v akrobatsko igrišče, muzejski vlak pa smo kar preskočili! Tesno sodelovanje s Slovenskimi železnicami je dokaz, česa smo zmožni s sodelovanjem in se ne oziramo na to, kaj pravijo drugi, da je mogoče! Posnetke teh podvigov si je ogledalo več kot 30 milijonov ljudi po celem svetu. Ob naši 10. obletnici smo se zato odločili Peklenski parni Dunking Devils vlak popeljati po Sloveniji in tako omogočiti vsem, da si naš nor šov na vlaku ogledajo v živo!” je o tem prav posebnem projektu pred nastopom v Hali Tivoli 17. in 18. maja letos povedal Domen Rozman, idejni vodja Dunking Devils.

SLOVENSKI CIRQUE DU SOLEIL

Vse, kar so se naučili v teh 10 letih na svojih nastopih v tujini, bodo letos maja združili v 90-minutni adrenalinski spektakel Dunking Devils LIVE, ki bo gledalcem zagotovo vzel dih. Dunking Devils LIVE bo prvi slovenski akrobatski cirkus, ki bo združil največje slovenske talente, povabili pa so tudi nekaj vrhunskih gostov iz tujine. Poleg Dunking Devils bodo na spektaklu nastopili še Artifex, Flipping Art, LED Motion, Duo Kamikazete, Tjaša Dobravec, Travelers Duo in Da Move Crew. 

“Pokazali bomo veliko več kot zabijanje košev. Obiskovalci bodo doživeli dih jemajoče trike na trampolinskem zidu, vratolomne skoke z ruske gugalnice in nore akrobacije na mini trampolinih. Povezali smo se tudi z drugimi slovenskimi akrobati, plesalci in ustvarjalci. Vse skupaj bo več kot 40 nastopajočih, v ozadju pa spektakel gradi ekipa približno 100 ljudi. Gre za nekakšen slovenski Cirque du Soleil,” 

PRELIMINARNI VIDEOMATERIAL S PEKLENSKEGA DUNKING DEVILS VLAKA (16. 4. 2019):

http://bit.ly/ddvlakvsebine

VIDEO: Adrenalinski spektakel Dunking Devils LIVE

VIDEO: 10 let Dunking Devils

zabijanje na drvečem vlaku čez Solkanski most

skakanje z mostu v Savo

ter zabijanje na ekstremnih višinah

MULTIMEDIA:

VIDEO: Adrenalinski spektakel Dunking Devils LIVE

VIDEO: 10 let Dunking Devils

FOTO: Dunking Devils 

Spletna stran:

https://www.dunking-devils.com/live/