Vlada je izdala odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Zaradi nujnih vzdrževalnih del nadomestni prevozi med Celjem in Zidanim Mostom

Zaradi nujnih vzdrževalnih del na železniškem omrežju bo –  med 27. avgustom  in 1. septembrom ter med 7. in 15. septembrom – organiziran nadomestni avtobusni prevoz med Celjem, Laškim in Zidanim Mostom. Nadomestni prevoz bo organiziran za vse vlake, ki že zdaj med Laškim in Zidanim Mostom, vozijo kot nadomestni avtobusi. Gre za vlake št: 2903, 2933, 2905 in 2913, ki vozijo med Celjem, Laškim in Zidanim Mostom ter za vlake št: 2906, 2908, 2912, 2910 in 2914, ki vozijo med Zidanim Mostom, Laškim in Celjem. Odhodi nadomestnih avtobusov iz Celja in Laškega po veljavnem voznem reduwww.slo-zeleznice.si  Prestopne zveze v Celju in Zidanem Mostu bodo potnikom zagotovljene.

Potnikom se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.