Vlada je izdala odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Izredno obvestilo: zaradi tehničnih težav nadomestni prevoz za vlak št: 11 med Mariborom, Pragerskim, Celjem in Ljubljano (29. junij)

[Obvestilo]

Zaradi izrednega dogodka, tehnične težave, bo namesto vlaka št: 11 (ICS), ki iz Maribora odpelje ob 5.45, vozil nadomestni avtobus med Mariborom, Pragerskim, Celjem in Ljubljano. Potniki iz Zidanega Mosta naj uporabijo vlak št 2252. Za vlak št: 14 (ICS), ki iz Ljubljane proti Mariboru odpelje ob 8.01, bo posledično nadomestna garnitura vlaka. Za vlak št: 517 (ICS), ki iz Maribora proti Ljubljani odpelje ob 10.45, bo posledično tudi nadomestna garnitura vlaka. Potnikom se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.