Vlada je izdala odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Proga med Bohinjsko Bistrico in Grahovim je po sanaciji izrednega dogodka spet odprta (2. julij)

[Obvestilo; 2. 7. 2020; ob 18.45]

Proga med Bohinjsko Bistrico in Grahovim je po sanaciji izrednega dogodka spet odprta, prevozna.

 

[Obvestilo; 2. 7. 2020; ob 13.31]

Zaradi izrednega dogodka v Podbrdu je zaprta proga med Bohinjsko Bistrico in Grahovim. Za vlak št: 4213, ki vozi med Jesenicami in Novo Gorico, bo med Podbrdom in Grahovim organiziran nadomestni avtobusni prevoz, prav tako za vlak št: 4296, ki vozi med Novo Gorico in Jesenicami, bodo med Grahovim in Podbrdom vozili avtobusi. Podobno za vlaka št: 601 in št: 4214, ki vozita med Jesenicami in Novo Gorico oziroma Novo Gorico in Jesenicami.  Avtovlaka št: 858 in 857 ne bosta vozila.

Potnikom se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.