Vlada Republike Slovenije je 6. 11. 2021 izdala nov Odlok o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19. Za potovanje z vlakom v notranjem in mednarodnem prometu ter v tranzitu še naprej ostaja obvezno izpolnjevanje  pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT pri prevozu z javnim potniškim prometom pa ni treba izpolnjevati mlajšim od 12 let, osebam, ki so vključene v storitev vodenja, varstva in zaposlitev pod posebnimi pogoji, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom je poleg izpolnjevanja pogoja PCT obvezna pravilna uporaba zaščitne kirurške maske ali maske tipa FFP2, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolevnosti, cepljenosti ali negativnem rezultatu testa in veljavnim osebnim dokumentom.
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Zaradi rednih vzdrževalnih del bo organiziran nadomestni avtobusni prevoz Most na Soči – Nova Gorica (14.avgust)

(Obvestilo; 13.8.2020 ob 19:06)

Zaradi vzdrževalnih del bo 14. avgusta, na relaciji Most na Soči – Nova Gorica, organiziran nadomestni avtobusni prevoz.

Avtobus bo vozil namesto vlaka št. 4211, ki iz Mosta na Soči odpelje ob 9.39.

Nadomestni avtobus ustavlja na vseh postajah in postajališčih po voznem redu vlakov.

Zaradi nadomestnih cestnih prevozov lahko prihaja do zamud. Z avtobusi ni mogoč prevoz oseb na električnih invalidskih vozičkih, prav tako ni mogoč prevoz koles in živali.

Potnikom se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.