Dela na progi Ljubljana – Litija in nadomestni prevozi (od 3. do 14. avgusta)

Zaradi del na progi Ljubljana – Litija je od 3. do 14. avgusta  za v spodnjih tabelah omenjene vlake organiziran nadomestni prevoz. Podrobnosti si lahko ogledate spodaj ali v iskalniku voznega reda.

Pri načrtovanju potovanja od železniške postaje Litije dalje bodite pozorni na izbiro ustreznega nadomestnega prevoza. Namesto enega vlaka vozi več avtobusov. Nadomestni avtobus ima v nekaterih primerih zaradi zagotavljanja zvez odhod tudi prej, kot bi imel vlak po rednem voznem redu. Če vašo pot v Litiji/Ljubljani nadaljujete naprej z vlakom, prosim pozorno preverite vozne rede in izberite ustrezen avtobus. V voznih redih avtobusov so tisti, ki zagotavljajo povezave naprej z vlaki, posebej označeni.

Nadomestni avtobusi ustavljajo na vseh postajah in postajališčih, kot bi sicer vlaki, in sicer po voznem redu: Vozni red nadomestnega prevoza

Na omenjenih avtobusih ni mogoč prevoz oseb na invalidskih vozičkih. Prav tako ni mogoč prevoz koles in živali. Pri nadomestnih prevozih lahko nastajajo zamude, kar prosimo upoštevajte pri načrtovanju potovanja.

Potnikom se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.