S sprejetim odlokom Vlade RS se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, od 16. novembra 2020 do preklica, začasno prekine ves notranji javni prevoz potnikov v Republiki Sloveniji.

Vlada je na seji 26. novembra še za 14 dni podaljšala odlok o začasni prepovedi, omejitvah in načinu izvajanja prevoza potnikov na ozemlju Republike Slovenije. Mednarodni vlaki vozijo po veljavnem voznem redu in so namenjeni izključno potovanjem v mednarodnem prometu. Glede ponovnega pričetka izvajanja voženj vas bomo obveščali na spletni strani.Zahvaljujemo se za razumevanje. Ostanite zdravi!
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Med Beljakom in Jesenicami bo ob 19.00 spet vzpostavljen železniški promet

Kot so sporočile avstrijske železnice – ÖBB, je pristojnim službam uspelo sanirati posledice, ki jih je povzročilo obilno sneženje, in bo ob 19.00, ponovno vzpostavljen železniški promet med Beljakom in Jesenicami. Za dnevni vlak med Beljakom in Dobovo še velja, da med Beljakom in Jesenicami vozi nadomestni avtobus, naprej od Jesenic proti Dobovi pa vlak.  Za nočna mednarodna vlaka 414 med Beogradom in Zürichom ter  498, med Ljubljano in Münchnom, pa velja, da tudi do Beljaka vozita vlaka, tam pa morajo potniki prestopiti na redna vlaka proti Münchnu in Zürichu. Potnikom se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.