S sprejetim odlokom Vlade RS se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, od 16. novembra 2020 do preklica, začasno prekine ves notranji javni prevoz potnikov v Republiki Sloveniji.

Vlada je na seji 26. novembra še za 14 dni podaljšala odlok o začasni prepovedi, omejitvah in načinu izvajanja prevoza potnikov na ozemlju Republike Slovenije. Mednarodni vlaki vozijo po veljavnem voznem redu in so namenjeni izključno potovanjem v mednarodnem prometu. Glede ponovnega pričetka izvajanja voženj vas bomo obveščali na spletni strani.Zahvaljujemo se za razumevanje. Ostanite zdravi!
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Na postajah Slovenskih železnic napolnite mobi račun in Urbano

Družbi SŽ-Potniški promet in Imovation iz Ljubljane sta omogočili polnjenje mobi kartic na kar 18 železniških postajah Slovenskih železnic.
Uporabniki lahko odslej svoje predplačniške mobilne račune oziroma kartice polnijo v Celju, na Jesenicah, Kopru, Kranju, Litiji, Ljubljani, Mariboru, Murski Soboti, Novi Gorici, v Novem mestu, Postojni, v Pragerskem, Sevnici, Sežani, Škofji Loki, v Trbovljah, Zagorju in v Zidanem mostu. Na omenjenih prodajnih mestih lahko napolnijo predplačniške kartice ponudnikov storitev in operaterjev Debitel, Telekom, Tušmobil, Izimobil, Simobil ter paketa Bob.
SŽ- Potniški promet bodo postopno še širile mrežo prodajnih mest za polnjenje mobilnih predplačniških paketov. Že zdaj pa je na omenjenih 34 prodajnih mestih na 18 železniških postajah, plačevati tudi z Moneto.
Od 25. avgusta letos bo mogoče na omenjenih 34 blagajnah po Sloveniji kupiti in napolniti tudi Urbano, ki jo uporabniki zdaj lahko kupijo v Infocentru na železniški postaji v Ljubljani.