S sprejetim odlokom Vlade RS se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, od 16. novembra 2020 do preklica, začasno prekine ves notranji javni prevoz potnikov v Republiki Sloveniji.

Vlada je na seji 26. novembra še za 14 dni podaljšala odlok o začasni prepovedi, omejitvah in načinu izvajanja prevoza potnikov na ozemlju Republike Slovenije. Mednarodni vlaki vozijo po veljavnem voznem redu in so namenjeni izključno potovanjem v mednarodnem prometu. Glede ponovnega pričetka izvajanja voženj vas bomo obveščali na spletni strani.Zahvaljujemo se za razumevanje. Ostanite zdravi!
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Odpravljena napaka na informacijskem sistemu SOLARIS

Pristojne službe Slovenskih železnic so odpravile napako na Informacijskem sistemu SOLARIS, ki prek prikazovalnika, zagotavlja obveščanje potnikov o položaju vlaka na železniški postaji (na katerem peronu oziroma tiru stoji vlak…) oziroma o peronu s katerega bo vlak odpeljal. Zaradi nedavne poplave (posledica obilnega deževja) podhoda na glavni železniški postaji v Ljubljani, je prišlo do okvare na omenjenem informacijskem sistemu. Vsem uporabnikom naših storitev se zahvaljujemo za razumevanje.