S sprejetim odlokom Vlade RS se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, od 16. novembra 2020 do preklica, začasno prekine ves notranji javni prevoz potnikov v Republiki Sloveniji.

Mednarodni vlaki vozijo po veljavnem voznem redu in so namenjeni izključno potovanjem v mednarodnem prometu.
Glede ponovnega pričetka izvajanja voženj vas bomo obveščali na spletni strani.Zahvaljujemo se za razumevanje! Ostanite zdravi!
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Še vedno nadomestni prevozi med Beljakom in Jesenicami ter obratno

Zaradi zapore proge na avstrijski strani, je med Beljakom in Jesenicami, še vedno organiziran nadomestni avtobusni prevoz. Nadomestni prevoz na tem odseku je organiziran za mednarodna vlaka 498/499 med Ljubljano in Münchnom. Za vlak 210 iz Vinkovcev do Beljaka, za vlaka 314 in 212(iz Dobove oziroma iz Zagreba), je na omenjenem odseku tudi organiziran nadomestni avtobusni prevoz. Kot tudi za vlak 213 iz Frankfurta do Zagreba. Avtobusi na omenjenem železniškem odseku vozijo tudi namesto vlakov 414/415, ki vozita na relaciji Beograd – Zürich. Potniki se o novostih seznanijo na spletni strani Slovenskih železnic www.slo-zeleznice.si. Informacije lahko dobijo tudi na infocentrih SŽ, na e-pošti potnik.info@slo-zeleznice.si ter na telefonski številki 1999. Zapora proge na avstrijski strani bo predvidoma do 29. aprila, do 21 ure. Potnikom se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.