S sprejetim odlokom Vlade RS se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, od 16. novembra 2020 do preklica, začasno prekine ves notranji javni prevoz potnikov v Republiki Sloveniji.

Vlada je na seji 26. novembra še za 14 dni podaljšala odlok o začasni prepovedi, omejitvah in načinu izvajanja prevoza potnikov na ozemlju Republike Slovenije. Mednarodni vlaki vozijo po veljavnem voznem redu in so namenjeni izključno potovanjem v mednarodnem prometu. Glede ponovnega pričetka izvajanja voženj vas bomo obveščali na spletni strani.Zahvaljujemo se za razumevanje. Ostanite zdravi!
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Slovenski skakalci so se proti Planici zapeljali z vlakom

Z vlakom Slovenskih železnic so se člani slovenske reprezentance danes zapeljali do Jesenic, naprej v dolino skakalnic, pa z avtobusom na uradno odprtje prenovljene letalnice, ki jo je dokončalo podjetje Javna razsvetljava iz Ljubljane. V dolini skakalnic pod Poncami je bil danes uradni preizkus skakalnice, pred največjim slovenskim športnim praznikom, ki bo v prihodnjih dneh (med 19. in 22. marcem) v Planico zagotovo privabil številne zaljubljence v skoke in polete iz domovine in tujine.

undefined

Prenovljena planiška letalnica bratov Gorišek je odprta, Ernest Prišlič pa je danes poletel kar 227 metrov. Največji slovenski športni praznik v prihodnjih dneh pričakuje tisoče zaljubljencev v smučarske skoke oziroma polete, zato smo v SŽ – Potniški promet tudi za tokratni planiški konec tedna in finale letošnjega svetovnega pokala pripravili dodatne vlake-tukaj www.slo-zeleznice.si.