S sprejetim odlokom Vlade RS se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, od 16. novembra 2020 do preklica, začasno prekine ves notranji javni prevoz potnikov v Republiki Sloveniji.

Vlada je na seji 26. novembra še za 14 dni podaljšala odlok o začasni prepovedi, omejitvah in načinu izvajanja prevoza potnikov na ozemlju Republike Slovenije. Mednarodni vlaki vozijo po veljavnem voznem redu in so namenjeni izključno potovanjem v mednarodnem prometu. Glede ponovnega pričetka izvajanja voženj vas bomo obveščali na spletni strani.Zahvaljujemo se za razumevanje. Ostanite zdravi!
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Zaradi del na Hrvaškem, bodo v soboto in nedeljo, zamujali mednarodni vlaki

Zaradi gradbenih del med Banovo Jarugo in Moslovačko Gračenico, 12. in 13. marca (sobota in nedelja), bodo morali tudi mednarodni vlaki voziti po obvozni poti.  Tako v soboto kot v nedeljo je pričakovati med 60 in 70 minut zamude mednarodnega vlaka št: 210 iz Vinkovcev proti Ljubljani, podobno zamudo lahko pričakujejo tudi potniki mednarodnega vlaka št: 415 proti Beogradu. Zaradi zamud bodo potniki zamudili tudi nadaljnje povezave z vlaki naprej proti Avstriji in Nemčiji. Potnikom se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.