S sprejetim odlokom Vlade RS se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, od 16. novembra 2020 do preklica, začasno prekine ves notranji javni prevoz potnikov v Republiki Sloveniji.

Vlada je na seji 26. novembra še za 14 dni podaljšala odlok o začasni prepovedi, omejitvah in načinu izvajanja prevoza potnikov na ozemlju Republike Slovenije. Mednarodni vlaki vozijo po veljavnem voznem redu in so namenjeni izključno potovanjem v mednarodnem prometu. Glede ponovnega pričetka izvajanja voženj vas bomo obveščali na spletni strani.Zahvaljujemo se za razumevanje. Ostanite zdravi!
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Ustavljen javni potniški promet

Vlada republike Slovenije je na podlagi prvega odstavka 39. člena Zakona o nalezljivih boleznih (Uradni list RS, št. 33/06 – uradno prečiščeno besedilo, 49/20 – ZIUEOP in 142/20) na seji 26. novembra, še za 14 dni podaljšala veljavnost odloka o začasni prepovedi, omejitvah in načinu izvajanja prevoza potnikov na ozemlju Republike Slovenije, ki ga je sprejela 13. novembra.

Z odlokom je začasno ustavljen ves notranji javni prevoz potnikov v Republiki Sloveniji zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID. Mednarodni vlaki vozijo po veljavnem voznem redu in so namenjeni izključno potovanjem v mednarodnem prometu.

Vse aktualne novosti in obvestila o ponovnem pričetku izvajanja voženj bomo sproti objavljali na naši spletni strani.

Zahvaljujemo se za razumevanje. Ostanite zdravi!