S sprejetim odlokom Vlade RS se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, od 16. novembra 2020 do preklica, začasno prekine ves notranji javni prevoz potnikov v Republiki Sloveniji.

Vlada je na seji 26. novembra še za 14 dni podaljšala odlok o začasni prepovedi, omejitvah in načinu izvajanja prevoza potnikov na ozemlju Republike Slovenije. Mednarodni vlaki vozijo po veljavnem voznem redu in so namenjeni izključno potovanjem v mednarodnem prometu. Glede ponovnega pričetka izvajanja voženj vas bomo obveščali na spletni strani.Zahvaljujemo se za razumevanje. Ostanite zdravi!
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Železniški promet v Franciji poteka po voznem redu (normalno)

Kljub včerajšnjim tragičnim dogodkom v Parizu,   železniški promet v Franciji poteka po veljavnem voznem redu, sporočajo francoske železnice (SNCF – Société nationale des chemins de fer français). Več  informacij je na voljo na povezavi – http://www.sncf.com/en/passengers. Odpovedi vlakov ni niti iz smeri Nemčije proti Franciji. Potniki pa lahko pričakujejo zelo poostren nadzor na mejah in na železniških postajah v Franciji.