S sprejetim odlokom Vlade RS se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, od 16. novembra 2020 do preklica, začasno prekine ves notranji javni prevoz potnikov v Republiki Sloveniji.

Vlada je na seji 26. novembra še za 14 dni podaljšala odlok o začasni prepovedi, omejitvah in načinu izvajanja prevoza potnikov na ozemlju Republike Slovenije. Mednarodni vlaki vozijo po veljavnem voznem redu in so namenjeni izključno potovanjem v mednarodnem prometu. Glede ponovnega pričetka izvajanja voženj vas bomo obveščali na spletni strani.Zahvaljujemo se za razumevanje. Ostanite zdravi!
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Znani so izžrebanci nagradne igre

V začetku šolskega leta smo omogočili dijakom, vajencem in študentom izpolnjevanje elektronske vloge za subvencionirano šolsko vozovnico, ki so jo oddali na železniški postaji, kar je bil pogoj, da so prejeli abonentsko vozovnico. Obenem so vsi, ki so izpolnili e-vlogo, lahko sodelovali v nagradni igri »Z e-vlogo brezplačno po Evropi«, ki je trajala od 25. avgusta do 13. oktobra 2014.

nagrajenci_e-vloga

Nagradno žrebanje e-vlog je potekalo skladno s pravili nagradne igre 15. oktobra ob 10.00 v prostorih Slovenskih železnic, na Kolodvorski ulici 11 v Ljubljani, v prisotnosti tričlanske komisije.

Nagrajencem čestitamo, o postopku prevzema nagrade so že bili obveščeni po pošti.

Vsem udeležencem nagradne igre se zahvaljujemo za sodelovanje in jim želimo prijetno potovanje, ter uspešno šolsko oziroma študijsko leto.