Vlada je izdala odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Izredno obvestilo: zaradi izrednega dogodka nadomestni prevoz za vlaka št: 3892 in 3891, ki vozita med Mursko Soboto in Ljutomerom(4.oktober)

(Obvestilo; 4.10.2020 ob 14:29)

Zaradi izrednega dogodka je za vlak št: vlak št: 3892, ki vozi med Ljutomerom in Mursko Soboto, z odhodom iz Ljutomera ob 14.32 in  za vlak št: 3891, ki vozi med Mursko Soboto in Ljutomerom, z odhodom iz Murske Sobote ob 15.06, organiziran nadomestni prevoz. Vlak št: 246, ki vozi med Hodošem in Ljubljano, pa bo imel predvidoma 120 minut zamude.

Potnikom se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.