Vlada je izdala nov odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

7. in 13. marca bodo redna vzdrževalna dela med Brezovico in Preserjem

(Obvestilo; 24.2.2020 ob 8:15)
Zaradi rednih vzdrževalnih del na progi med Preserjem in Brezovico bodo 7. marca, med 9.30 in 12.30, potniki na postajališču Notranje Gorice vstopali in izstopali na/iz vlakov na peronu ob desnem tiru železniške proge. 7. marca, med 9.30 in 12.30, potniki na postajališču Notranje Gorice vstopali in izstopali na/iz vlakov na peronu ob desnem tiru železniške proge. 13. marca bodo zaradi vzdrževalnih del na relaciji Brezovica in Preserje, med 9. in 12.00, potniki na postajališču Notranje Gorice vstopali in izstopali na/iz vlakov na peronu ob levem tiru železniške proge.
Potnikom se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.