Vlada je izdala nov odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

12., 18., 20. in 21. marca bodo redna vzdrževalna dela na odseku proge med postajama Divača in Sežana

(Obvestilo; 4.3.2021 ob 14:18)

Zaradi rednih vzdrževalnih del na progi med postajama Divača in Sežana bodo 12. in 18. marca, med 8.00 in 15.00, potniki na postajališču Povir vstopali in izstopali na/iz vlak/a na peronu ob levem tiru železniške proge. Zaradi rednih vzdrževalnih del med omenjenima postajama bodo 20. marca, med 11.00 in 15.00, potniki na postajališču Povir vstopali in izstopali na/iz vlak/a na peronu ob desnem tiru železniške proge. Zaradi rednih vzdrževalnih del med omenjenima postajama bodo 21. marca, med 11.00 in 15.00, potniki na postajališču Povir vstopali in izstopali na/iz vlak/a na peronu ob levem tiru železniške proge.
Potnikom se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.