Vlada je izdala nov odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta

Zaradi visoke vode za avtovlake zaprt Bohinjski železniški predor

(Obvestilo; 12. 4. 2021 ob 12:19)

Zaradi previsoke vodne gladine v Bohinjskem predoru avtovlak št: 856 med Podbrdom in Bohinjsko Bistrico (z rednim odhodom iz Podbrda ob 12.50) danes ne bo peljal, avtovlak št: 857 pa bo peljal po skrajšani relaciji med Podbrdom (odhod iz Podbrda ob 13.40) in Mostom na Soči.  Avtovlaka št: 858 (odhod iz Mosta na Soči ob 14.45) in 859 (odhod iz Podbrda ob 17.05) bosta vozila po skrajšani relaciji Most na Soči in Podbrdo. Avtovlak št: 860, ki vozi med Mostom na Soči in Podbrdom, danes ne bo peljal,  avtovlak št: 861 (odhod iz Mosta na Soči ob 21.52) pa bo danes peljal med Mostom na Soči in Novo Gorico. Več informacij dobite na številki za potniške informacije 080 81 11.

Potnikom se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.