Hotel Cubo – odličnost storitev v središču Ljubljane

Beseda Cubo pomeni izvirnost, postavljanje novih mejnikov ter kozmopolitansko atmosfero. Preizkusite jo z 20-odstotnim popustom. Na vogalu Slovenske in Erjavčeve ceste lahko najdete potrditev naštetih lastnosti- Hotel Cubo.

Idealna lokacija hotela, ki se na eni strani dotika starega mestnega jedra, na drugi strani pa parka Tivoli, vam omogoča, da ste le kratek sprehod do vseh najpomembnejših mestnih znamenitosti, nakupovalnih točk ter lokalov, obenem pa vam je park Tivoli na voljo za sproščujoč sprehod v naravi.

Od samega začetka v hotelu posvetijo veliko pozornosti kakovosti storitev in skrbi za zadovoljstvo gostov, od edinstvenega dizajna samega hotela do kakovosti in izbire hrane pri zajtrku, izbire prvovrstne posteljnine in kozmetike, prijazno osebje pa bo izpolnilo vse vaše želje, še preden boste sploh pomislili nanje. Potniki z vozovnico za vlak ali s karticami ugodnosti lahko v hotelu Cubo prenočite z 20-odstotnim popustom.

Hotel Cubo je v dveh letih od odprtja uspel prejeti že številne prestižne nominacije in nagrade in le najboljše komentarje in pohvale gostov, kar je le potrditev odličnosti storitev, ki jih hotel ponuja.

Več na povezavi: http://www.hotelcubo.com/