Vlada je izdala odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta
20. 10. 2021 - 24. 10. 2021

Na Frankfurtski knjižni sejem

Si želite dan zase in uživati v prebiranju knjig? Potem je lahko izlet z vlakom v Frankfurt čudovita izkušnja. Čas na vlaku lahko izkoristite za mirno branje knjige in sproščujoče poglede na pokrajino, ki drsi mimo oken. V Frankfurtu pa obiščete knjižni sejem in uživate v raziskovanju literature.

Frankfurtski knjižni sejem bo v letošnjem letu potekal od 20. do 24. oktobra pod motom Wiederbegegnung (ponovno srečanje). Moto 73. izdaje povzema glavno težnjo sejma, da bi po lanski spletni izdaji ponovno potekal v živo ter v znamenju ponovnega zbliževanja znotraj knjižne panoge.

Za enosmerno vozovnice iz Ljubljane do Frankfurta boste odšteli 50,90 evra. Klikni za vozni red in več ponudb.