Vlada Republike Slovenije je 6. 11. 2021 izdala nov Odlok o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19. Za potovanje z vlakom v notranjem in mednarodnem prometu ter v tranzitu še naprej ostaja obvezno izpolnjevanje  pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT pri prevozu z javnim potniškim prometom pa ni treba izpolnjevati mlajšim od 12 let, osebam, ki so vključene v storitev vodenja, varstva in zaposlitev pod posebnimi pogoji, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom je poleg izpolnjevanja pogoja PCT obvezna pravilna uporaba zaščitne kirurške maske ali maske tipa FFP2, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolevnosti, cepljenosti ali negativnem rezultatu testa in veljavnim osebnim dokumentom.
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta
14. 12. 2021 - 14. 12. 2021

Koncert Crvena Jabuka

Če ste ljubitelji glasbe Crvene Jabuke, je lahko izlet z vlakom v Zagreb odličen izlet. Dvorana Lisinski je le nekaj minut sprehoda od železniške postaje Zagreb.

Vozovnica iz Ljubljane za odrasle: od 9 €. Za potovanja skupin ali družin so vozovnice še cenejše. Klikni za več informacij o cenah in voznem redu.

Vstopnice lahko kupite tudi v Infocentrih na železniški postaji Ljubljana, Celje, Maribor ali Koper. pri nakupu boste prejeli še kupon za 50% popust za potovanje z vlakom po Sloveniji, za 2 osebi, ki ga lahko koristite kadarkoli do koca leta.

Več informacij o voznih redih in cenah dobite še:

v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
na železniških postajah,
na brezplačni telefonski številki: 080 8111,
po elektronski pošti [email protected]