S sprejetim odlokom Vlade RS se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, od 16. novembra 2020 do preklica, začasno prekine ves notranji javni prevoz potnikov v Republiki Sloveniji.

Vlada je na seji 26. novembra še za 14 dni podaljšala odlok o začasni prepovedi, omejitvah in načinu izvajanja prevoza potnikov na ozemlju Republike Slovenije. Mednarodni vlaki vozijo po veljavnem voznem redu in so namenjeni izključno potovanjem v mednarodnem prometu. Glede ponovnega pričetka izvajanja voženj vas bomo obveščali na spletni strani.Zahvaljujemo se za razumevanje. Ostanite zdravi!
Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta
22. 5. 2021 - 22. 5. 2021

V Zagreb na koncert Celine Dion

Arena v Zagrebu bo 22. maja, 2021,  gostila legendarno  kanadsko pevko Celino Dion. Kanadčanka je postala svetovno prepoznana, ko je daljnega leta 1988 zmagala na Pesmi Evrovizije. V okviru svetovne turneje bo Celine Dion najbližje Sloveniji prav v Zagrebu. Vstopnice kupite tukaj

V Zagreb se pripeljite z  vlakom

Ker želimo, da bi se na poti in na koncertu počutili varno in sproščeno, ne dvomimo, da boste upoštevali priporočila NIJZ glede koronavirusa.

Več informacij o voznih redih, cenah in ponudbi Slovenskih železnic dobite:

v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
na železniških postajah,
na brezplačni telefonski številki: 080 8111,
po elektronski pošti potnik.info@slo-zeleznice.si