Vlada je izdala odlok za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2. Za vse potnike v javnem prometu je obvezno izpolnjevanje pogoja PCT – prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. Pogoja PCT v javnem prometu ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Za vožnjo z vlakom bodo poleg izpolnjevanja pogoja PCT še naprej obvezni uporaba zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje medsebojne razdalje.

Potniki na vlaku dokazujejo izpolnjevanje pogoja PCT z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenju ali negativnem testu.

Iskalnik voznih redov
Spletni nakup vozovnic Preverite, katere vozovnice lahko kupite preko spleta
20. 10. 2021 - 23. 10. 2021

Na 51. sejem Narava-zdravje

51. Sejem Narava-zdravje, bo med 20. in 23. oktobrom, razgrnil trende na področju zdravega načina življenja. Predvsem bo letošnji sejem za zdrav življenjski slog predstavil svojo ponudbo prek vsebinskih sklopov Prehrana – Zdravje –  Naravna kozmetika in wellness. Moto tokratnega sejma je Zdravo z naravo! Kar pa ne pomeni le uživanje lokalne, sveže, raznolike in zdrave hrane, ampak iskanje poti v sebi, naravi in sobivanju z drugimi, kako ponovno uživati življenje zdravo in v nenehnem stiku z naravo.

Več o sejmu na spletnem naslovu – Sejem Narava – zdravje.

Kako do prizorišča?

Na sejem se v Ljubljano brezskrbno in ugodno pripeljite z vlakom. Vozni red vlakov najdete v iskalniku voznega reda. Gospodarsko razstavišče oziroma Ljubljanski sejem je v neposredni bližini glavne železniške postaje v Ljubljani.

Za potovanje z vlakom vam ponujamo naslednje popuste:

*Popusti se uveljavljajo na redno ceno potniške vozovnice.

Več informacij o ponudbi Slovenskih železnic dobite:
  • v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
  • na potniških blagajnah,
  • na tel. št: 080 81 11,
  • po elektronski pošti: [email protected].